mandag, september 25, 2006

Boka upp din lördag redan nu!

På lördag börjar säsongen - på allvar. Nu ska vi inte längre gå tröjlösa, vi ska förena oss med begreppen stil och klass! Det har länge pratats om vilka matchkläder vi kommer spela i den här säsongen och på lördag är det dags att fatta dessa beslut och förverkliga dom. Klubbledningens preliminära tanke är att vi trycker våra egna tröjor enligt Markus Fröbergs koncept. Vi har dessutom beslutat att trycka upp två ställ, ett hemmaställ och ett bortaställ. Vårt hemmaställ kommer klä i svart med vitt tryck medan bortastället fortfarande går att diskutera men troligtvis blir det omvänt med svart tryck på vita tröjor.

Vart vi kommer hålla hus på lördag är inte beslutat än men vi återkommer med tid och plats senare i veckan. Se dock till att vara ledig på lördag förmidda/eftermiddag eftersom det är viktigt att du är där om du ska kunna påverka exempelvis utformning av matchkläder, tryck osv osv. Den som inte närvarar kan heller inte klaga efteråt. Försök också se till att ha en del cash till hands eftersom alla vet vi ju att ingenting i livet är gratis, det gäller även det här!

Om du inte tänker närvara på lördag är det viktigt att du hör av dig med tröjstorlek (tänk på att vi ska spela i tajta tröjor) samt räcker över lite cash i polarens hand då vi inte har råd att ligga ute med pengar för vissa.

Vänligen också bekräfta följande tröjnummer samt lämna önskemål om namntryck på din tröja! (Versaler = Tröjtryck)
nr. 3 Markus Fröberg
nr. 10 TOBBE
nr. 11 Usman Qureshi
nr. 12 TEBRAND
nr. 13 STOCKELD
nr. 14 Linus Pettersson
nr. 16 Sebbe Svensson
nr. 17 KVISTRUM
nr. 20 FLEMMAN

Hör av dig om du har någon lokal att erbjuda på lördag, annars så ses vi på träningen på onsdag då jag hoppas på en stor uppslutning där jag självklart kommer att närvara oavsett vad ni hört tidigare.

Yooshy #10

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

vet inte riktigt..
Skulle tippa Kvistrum, Limpan eller Magmabulle

Förmodligen KVISTRUM

25 september, 2006 22:10  
Anonymous Anonym said...

Lagkaptenen skippar onsdagspasset? Det ska till en väldigt bra anledning... =P Jag vill iaf ha "FLEMMAN" på tröjan. Bra att vi lirar i tajta tröjor också, så slipper vi tröjdragningar. =P Kappatröjor á la Bajen är ju soft.

25 september, 2006 22:15  
Anonymous Anonym said...

Ja, ska ställa upp för Kummelby Pizzeria å köra i rudbeckscupen, så någon utebliven individuell träning handlar det inte om för min del, bara att jag spelar på en annan plats med andra gubbar. Men får väl se till så vi åker ut snabbt så de inte blir alltför många onsdagar i rad nu :) puss gubbar
Tobbe

25 september, 2006 22:42  
Anonymous Anonym said...

Tror jag byter namn på tröjan till "FLEMINHO". Fatta va klockrent. ;P

26 september, 2006 17:43  
Anonymous Anonym said...

Med Fleminho i åtanke kanske man skulle byta till Patricio Santos de Kvistinho? ;)

26 september, 2006 22:41  
Anonymous Anonym said...

Jag ska självklart ha TEBRAND på ryggen..inget jävla dagistryck som förnamn eller smeknamn...det e självklart att det är efternamnet som gäller..skulle Batan ha Hora på ryggen bara för att han kallades det av majoriteten..skulle inte tro det:D

PEACE!

27 september, 2006 17:14  
Anonymous Anonym said...

troru ja ska ha eriksson eller? försök leta efter torrare namn
nej jag är Tobbe och Tobbe ska jag vara

27 september, 2006 17:47  

Legg inn en kommentar

<< Home