onsdag, september 06, 2006

Viktig Info

Vill börja med att tacka för en härlig träning där i stort sett alla närvarade.
Starkt Jobbat!
Sedan har jag tillsammans med lagkaptenen haft diskussioner i klubbhuset direkt efter för att gå igenom hur vi ska fortsätta med laget.

Först och främst gäller det träningstider. Det är svårt att få till bra tider som passar alla när folk är så pass utspridda som dom är och har olika scheman. Därför funkar onsdagseftermiddagar bra för alla. Alla utom en. Självklart måste vi då få en chans till att spela ihop laget, och målsättningen är att få en träning till i veckan innan vintern blir allt för svår. Ett stort problem med det är att vi i dagens läge tyvärr inte har en egen hemmaplan, utan tvingas dela med en massa diverse småbarn. Förslaget är söndagkvällar då många ändå inte gör speciellt mycket. Svara gärna i kommentarer, oavsett om ni tycker det är bra eller inte. Glöm inte att skriva namn.

Tifogruppen (Jesper) har kommit med några riktigt sköna förslag på klubblogga och annat som vi snart kommer att lägga upp här för allmänheten att beskåda. Bra jobbat!

Angående träningsmatcher har vi tänkt att som ny i laget och med mycket kontakter finns det alla möjligheter för Anders Flemström att dra ihop ett gäng.

Nu till det lite tristare. Korpen är ju inte gratis, och som det verkar så är alla på att satsa lite på hela den här grejen. Jag känner också att jag inte är supertaggad på att ligga ute med en massa pengar så det vore bra om vi kunde samla in det snart. Inte jättebråttom men inte hur lungt som helst heller. Senaste anmälningsdag är 10 oktober men i mailet stod det att platserna brukar ta slut innan dess.

Taktik är en viktig del såsom Yooshy skrev. Även om det inte är allsvenskan vi lirar i så är det bra att ha någon tanke bakom det egna spelet iaf. Så skriv därför gärna i kommentarerna (på Yooshys inlägg, inte här) vilken position som föredras och/eller taktikförslag.

Det var allt för nu. Ses på nästa träning där jag förväntar mig många glada ansikten!

BigSnapper

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Söndagkvällar är perfekt. Ångest inför en ny skolvecka, bra att ta ut det på en fotbollsplan. =P

Ska göra mitt bästa för att dra ihop några vi kan möta, men vilka dagar kan vi lira träningsmatch på isåfall? Byter vi ut träningen på söndag till en träningsmatch istället eller kör vi match på typ t.ex. lördag och sen tränar dagen efter? Bra att veta liksom.

06 september, 2006 21:02  

Legg inn en kommentar

<< Home