onsdag, september 06, 2006

En historisk dag - utan mersmak

På assisterandes begäran följer här en kort rapport från dagens "träning".

Idag sköt alltså Black Snappers sina första skott och slog sina första passningar som ett lag.
Men det blev en träning som bara var en i mängden. Idag passade ingen på att utmärka sig varken på det ena eller andra sättet. Vi var sex tappra krigare som orkade oss ner till hipen denna eftermiddag, Jag, Martin, Jesper, Linus, Usman och provtränande Anders Flemström som gjorde bra ifrån sig och visade att han är beredd att kriga för en plats i laget.
Träningen började med lite pricken och det var flera spelare som visade prov på en mycket bra bössa. Jesper, som alltid het när det gäller avslutningar hade flera fina skott som de flesta målvakter nog hade släppt förbi sig och Martin bevisade återigen att hans insparkar är en tillgång.
Vidare sen körde vi den hederliga "stjärnan" för att förbättra våran individuella skicklighet (det här är verkligen ett lag som inte kommer kunna spela lagspel efter försäsongsträningen) och här passade Usman på att visa att han kommer bli en njutning för fansen att titta på under säsongen (när han står i mål). Linus bekräftade att han inte är aktuell som keeper den här säsongen och jag själv måste börja rikta bössan, som visserligen är tung men också rätt rejält ofarlig när skotten är närmare inkast än mål. Anders visade prov på inställning och hade flertalet fina dragningar som så när resulterade i vackra baljor.
Mot slutet av träningen började humöret svikta hos en del av grabbarna och klagomålen haglade tätt över arenan. Men det är så det ska vara boys, det är bra för vår teamspirit!

Vidare är det upp till lagledaren att försöka finna en träningstid som passar samtliga spelare. Eftersom Mackan har skola på onsdagseftermiddagar så behöver i ytterliggare en träningstid i veckan för att kunna erbjuda samtliga spelare träningstid. Dessutom vore det roligt om lagledaren kunde söka reda på likasinnade för matchsspel.
Ett önskemål från mig är också att samtliga spelare skickar in önskemål på vilken position man vill spela på samt vilken taktik man vill använda sig av. Själv har jag en taktik klar i huvudet men jag är nyfiken på era åsikter.
Lagledaren återkommer med information här på hemsidan om nästa träningstillfälle och eventuella träningsmatcher.

Over and Out,
Yooshy #10 (c)

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Absolut Yooshy! Uppdatering är att vänta

06 september, 2006 18:43  
Anonymous Anonym said...

Önskad position: forward eller möjligen mittfält. Offensivt lagd vattenbärare har jag också erfarenhet av. =P Nej men, skämt o sido, är inte så stark defensivt, så forward är nog min grej. Taktiken lämnar jag till andra än så länge, kanske kommer på nån bra senare.

06 september, 2006 20:58  

Legg inn en kommentar

<< Home