torsdag, september 21, 2006

Träningsarapport 20/9

Här kommer en redogörelse om gårdagens träning för de som missade gårdagens träning, och även för de självgoda divorna på plats som vill höra sportchefen smöra ordentligt. För det är precis vad jag tänker göra. Gårdagens träning var den mest seriösa hittills och också riktigt rolig.

Skadelistan från förra veckan syntes inte mycket av då i stort sett alla var på plats. Laget fick bekanta sig med de två nykomlingarna Sebastian Svensson och Marcus Fröberg som gjorde sitt bästa för att imponera på det nya laget.

VÄLKOMNA!

Tänkte också snacka lite taktik nu på försäsongen. Många olika idéer och viljor finns och inte ens jag vet vilken som är den bästa. Men jag har några förslag när det gäller uppställningar:

1. Vi kan köra hockeykedjor ála DIF där vi byter ut hela laget samtidigt vilket är möjligt så länge alla är på plats. 9 pers = 2x4 + en keeper.

2. Att dela in sig i par att byta med. Tex så byter Tobbe alltid med Linus om de spelar på samma position. Det gör att man alltid vet vem som ska in, men kan lätt bli svårt och ohållbart om vissa gör illa sig eller vissa får spela mindre.

3. Att bara köra på och byta när det känns rätt, och att man då tar beslutet om vem som ska in. Enkelt och bra, men kanske inte det bästa?

Synpunkter tack!

Se glad ut!

BigSnapper

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

1 (Y)

21 september, 2006 18:49  
Anonymous Anonym said...

1

21 september, 2006 21:05  
Anonymous Anonym said...

2 - Inte alls lika grötigt å slipper risken att gå bort oss, med att hela laget byter å dom kontrar. Sånt händer ju tyvärr titt som tätt.

21 september, 2006 23:00  

Legg inn en kommentar

<< Home