mandag, oktober 02, 2006

Träning onsdag - Workshop lördag!

Nu på onsdag är det dags för träning igen. Som vanligt startar vi klockan 14:00 på hipen och kör så länge benen bär oss. Alla ansvarar för att ta med sig sitt eget vatten den här gången. Tag också med inomhusskor ifall du har, eventuellt kör vi inne sista timmen för att på allvar göra oss redan för seriestarten som väntar runt hörnet.

---------------------------

Workshop lördag!

På lördag gör vi ett nytt försök att få iordning vårt matchställ inför säsongen. Den här gången är det viktigt att alla närvarar eftersom alla ansvarar för att få sin egen tröja tryckt och det börjar bli ont om tid till seriepremiären.

Plats: Tobbes vind
Tid: 12:00 - 03:00
Från Sollentuna station går 523V en gång i timmen, xx:40, kliv av vid ryavägen. Från Helenelunds station går bussen en gång i timmen xx:07, kliv av vid ryavägen.

Workshopen har uppehåll mellan 18:00 - 22:00, då vi tar oss ut och tar en pizza eller något annat att käka och sedan tillbaka till vinden för att bevittna Sverige ta sig an Spanien på Råsunda fotbollstadion, Sveriges nationarena för fotboll. Sedan fortsätter arbetet och de sista tröjorna färdigställs förhoppningsvis.
Ni är välkomna att haka på workshopen när helst ni önskar men det viktiga är att alla blir klara med sin egen tröja och min rekommendation är att ni hakar på så tidigt som möjligt eftersom det tar mer tid än man tror och göra sin tröja. Ni är också välkomna att gå hem när ni vill, bara ni är klara med er tröja.

Vi ses!
Tobbe

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Då har man lördan uppbokad också! En grej till kan vara att om du har en skalpell eller rakblad eller andra kirurgiska vassa grejer ta gärna med dom så man slipper vänta på sin tur i 7 timmar...

02 oktober, 2006 17:51  
Anonymous Anonym said...

Sant, bra påpekat Martin. En annan grej som känns en smula oplanerad är hur sjutton vi ska få plats hela laget (9 pers) i Tobbes mini-soffa när vi gluttar på matchen?

02 oktober, 2006 18:12  
Anonymous Anonym said...

Trångt är mysigt! de finns plats på golvet å så finns de lite stolar här å där i rummet, om de kniper kan vi ju alltid gå ner två våningar :) men som sagt, trångt är mysigt!

02 oktober, 2006 18:40  
Anonymous Anonym said...

Först vill jag säga att jag kommer komma på lördag,
Men jag ska åka in till stan med min kusin och spela bort resten av mitt studie bidrag på ett casino.
Så jag måste tagga vid typ 6,7 tiden.
Och jag hoppas att jag blir klar med tröjan innan det.
Och sen tycker jag att vi borde lämna tillbaka de vita tröjorna och med de pengarna kan man köpa t ex. andra viktiga saker som t ex strumpor elr benskydd.

Hare bra
Usman Qureshi

" Forza Blacksnappers "

03 oktober, 2006 09:34  
Anonymous Anonym said...

Jag är ju självklart på..ni kan alltid räkna med mig. och Usman..sluta va så jävla fjollig SPAR pengarna och se hela matchen okej!

04 oktober, 2006 19:38  
Anonymous Anonym said...

Det är klart jag ser hela matchen
och jag behöver inte betala nåt för att när jag frågade min kusin hur myket jag skulle hade med mig sade han jag inte behövde nåt
:)

05 oktober, 2006 10:41  
Anonymous Anonym said...

usman när börjar du jobba?

05 oktober, 2006 21:21  
Anonymous Anonym said...

Jag ska först gå utbiildingen som börjar typ nästa vecka sen kommer jag börja jobba.

DON Q

06 oktober, 2006 11:27  

Legg inn en kommentar

<< Home