torsdag, oktober 12, 2006

Detta händer i helgen *UPPDATERAD*

Äntligen är det helg är ett välkänd uttryck och det passar extra bra den här helgen ifall man är intresserad av Black Snappers! Så här ser programmet ut inför helgen. Se till att anmäla frånvaro i god tid så vi slipper stå och vänta på eftersläntare.

Fredag: Extrainsatt träning hipen!
Imorgon fredag kör vi en extra insatt spelträning på hipen direkt efter skolan. Det är drop-in tider som gäller men runt 16:30-16:40 bör de sista eftersläntarna ha masat sig dit. 7manna-hipen är troligtvis upptagen men vi som slutar tidigare drar dit och occuperar rinken så vi kan lira småspelsmatcher. Vi håller på så länge vi orkar och sedan kan ni gå hem och duscha och göra vad ni vill senare på kvällen. Men jag vill inte höra några klagomål på att vi tränar en fredag när vi tränar så tidigt och utelivet inte börjar förrän senare :)

Lördag: Avslutande tröjtryck och chillkväll!
Precis som vanligt kör vi på hemma hos Tobbe och den som kan är välkommen, vi kommer trycka klart alla tröjor oavsett om du kommer eller inte men om du inte är har du som sagt ingen rätt sen heller och klaga på resultatet

På grund av den stora festen i Solna börjar vi inte förrän 19-20 nångång på kvällen och det kommer inte bli någonting att äta den här gången så se till att ha fyllt på magen innan så att du orkar jobba hela kvällen!

Nej, självklart kommer vi inte jobba hela kvällen utan vi ska bara se till att bli klara sen chillar vi och har kul! så är de nån som har ett schysst PS2 spel eller något annat skoj man kan göra så är det bara att ta med sig"

Det vore också kul att bjuda på nånting att dricka men om vi ska konsumera lika mycket som förra gången då vi drack ungefär 15 liter läsk så vore det bra om nån hade med sig lite för jag har tyvärr inte så mycket hemma för tillfället.

Välkomna :)

Söndag: Spelträning alternativt löpträning!
På söndag hoppas vi att vallens konstgräs är ledigt och i sånt fall spelar vi så mycket vi bara orkar och kan. Viktigt att vi hinner få ihop lite samspel när det är så tätt inpå seriestarten. Skulle planen vara upptagen går vi upp och låter Anders hålla ett fyspass med oss på löparbanan så att alla får sig en rejäl genomkörare i benen. Men i första hand ska vi försöka spela men ta med skor för båda alternativen.
Samlingstiden kan diskuteras, men om inte alltför många klagar så kör vi klockan 3, allt för Linus mormors skull!

Vi ses i helgen!

Edit:

Alla ska betala 15 kronor för färg, rollar med mera. En liten summa men ack så viktig :) Tack på förhand :)
Mackan du betalar inte ett skit, jag ger dig pengar för dina utlägg när jag får in dom!

//Tobbe

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Akey, de ska la lösa sej, men ja tar bara me fotbollsskorna =)

12 oktober, 2006 17:55  
Anonymous Anonym said...

Låter mycket, men men, jag får la komma på en del =)

12 oktober, 2006 18:04  
Anonymous Anonym said...

Jag kommer varje dag!:D
men kan vi inte köra lite tidigare på söndag. för jag ska med morsan på bio sen och jag orkar inte stressa. varför inte vid 1?

12 oktober, 2006 20:05  

Legg inn en kommentar

<< Home