tirsdag, oktober 24, 2006

HIK - Black Snappers

Det har väl inte ungått någon att nästa omgångs höjdpunkt i korpen blir mötet mellan de två giganterna HIK och Black Snappers. HIK välkomnar motståndarna till Helenelundshallen, där domaren (eller vad man ska kalla honom) blåser igång matchen vid 19.20.

Förväntningarna är höga på BS som i den här matchen slipper det tunga hemmatrycket. Det är söndertaggade snapprar vi väntar oss att se på söndag. Vi vill att alla motståndare ska spotta efter oss ála Mackan Fröberg.

Förslag på samling är 18.00 innan vi beger oss mot arenan, om Anders vågar släppa in oss igen. Ett annat förslag är att alla har med sig 50:- till domaravgifter. På så sätt slipper vi krångla med glömda pengar osv. och har dessutom avgiften klart till en bra bit in på säsongen.

Patrik Kvistrum är redan anmäld borta på söndag, då han ska på hårt träningsläger på Kanarieöarna, och därför är det extra viktigt att resten dyker upp och ger oss den skönaste starten på novemberlovet någonsin. Helenelunds IK ska inte vara en omöjlighet för oss om vi har samma inställning som senast.

Träning är inplanerad till imorgon onsdag om inte bortfallet blir alltför stort, vilket i sådana fall meddelas här på bloggen. Var därför med på eventuella nyheter.

Black Is Here Beware
BigSnapper #13

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Skulle inte banga på att dra med på det "träningslägret". ;P

24 oktober, 2006 19:38  
Anonymous Anonym said...

Har hört att det blir hårdträning men men...a man´s gotta do what a man´s gotta do

24 oktober, 2006 20:15  

Legg inn en kommentar

<< Home