tirsdag, desember 12, 2006

Uppehåll

Efter den underbara matchen i söndags har det varit svårt att få något gjort här på kansliet. Klubbens första seger har firats ända sen dess och vi hoppas att våra supportrar haft överseende med den ouppdaterade bloggen. Nu ska det bli ändring på det!

Till att börja med. MYCKET BRA JOBB I SENASTE MATCHEN! Äntligen jobbade vi riktigt som ett lag, och dom känsliga entoucharna satt där dom skulle. Verkligen skönt att få avsluta kvalserien med den här viktiga segern. En kvalserie som började tveksamt men som vi nu avslutat med flaggan i topp.

Nu planerar vi för framtiden. Uppehållet är om jag uppfattat det rätt, drygt en månad långt, och jag har bett om spelledigt under vecka 8 å 9. Mats svarade då:

Tja!
Det låter som sportlovet.
Ambitionen är att sportlovsveckan med intilliggande helger skall vara spelfri.
Får se hur det lyckas, men antränger mig för att det ska bli så.

mvh Mats

Det kan lugna våra trogna fans som kan räkna med att få se fullt lag genom hela serien.

Under jullovet kommer flera olika fysiska aktiviteter hållas. Förslagen just nu är simning, badminton och löpning, men andra aktiviteter kan läggas till / tas bort. Diskussion finns på forumet under tråden "Alternativ Träning". Kan vara en bra idé om det blev lite mycket skinka på julbordet. Mer info om det här kommer på bloggen senare, som nu kommer att uppdateras oftare än tidigare så glöm inte att kolla upp den med jämna mellanrum.

Ha en skön semester nu och Black Snappers önskar alla spelare, supportrar och ledningen en riktigt GOD JUL!

Vid pennan
#13 Stockeld