tirsdag, november 28, 2006

Kära publik - vart är ni?

Vi är stolta över att spela i Black Snappers. Black Snappers står för kvalitet, hängivenhet och en vilja att alltid vinna. Den svart tröjan är respekt och den inspirerar oss samtidigt som den avskräcker våra motståndare.

Det skall vara jobbigt att möta Black Snappers och där kan ni på läktarna göra det ännu jobbigare. När er sång fyller Helenelundshallen lyfter det oss alla inom Black Snappers.

När ramsorna överröstar rivaliserande supportrars blir till och med de svåraste sportsliga utmaningarna lättare att övervinna. Genom ert engagemang ökar ni våra chanser att vara framgångsrika både på och vid sidan om planen.

Vi vet att kvalitén hos er finns där, vi vet också att vårt spel svikit på sista tiden. Men låt inte våra prestationer på planen hindra er från att älska oss. Nu återstår en match i högsta divisionen. Och vi behöver ert stöd!

Vi hoppas att ni vill vara med och göra oss ännu starkare - kom till vår match mot Vittra och sjung fram Black Snappers mot tre poäng!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ojojoj, efter ett sånt inspirerande tal vågar jag inte stanna hemma. Räkna med att kvällens riktiga fest inte kommer att vara i stadshuset utan i Helenelundshallen.

28 november, 2006 21:33  

Legg inn en kommentar

<< Home